Contact

Homeopathie Mendelweg 22C Boskoop

Mia Molenaar Homeopathie
Mendelweg 22C
2771 TP Boskoop
Email: mia.molenaar@casema.nl

  V De praktijk ligt op loopafstand van NS station Boskoop Snijdelwijk (minder dan 5 minuten). V  Ook goed bereikbaar per auto. Zie daarvoor de ANWB routeplanner. V  Gelegen achter Kinderdagverblijf Het Tuinhuis en naast de Ichthuskerk. V  Vrij parkeren op eigen terrein. V  In de praktijk is geen wachtruimte aanwezig. V De praktijk is minder goed toegankelijk voor mindervaliden maar ik kan in overleg ook bij u thuis langs komen (binnen een straal van 7 km).

 

Mendelweg 22C Boskoop

Openingstijden

Mia Molenaar Homeopathie is open elke dinsdag, woensdag en vrijdag van 10:00 uur tot 17:00 uur en op de dinsdagavond van 19:00 uur tot 20:30 uur. Daarnaast ook op de zaterdagmorgen van 10:00 uur tot 11:30 uur. Ik zal regelmatig in gesprek zijn en kan dan de telefoon niet opnemen. Als je de voicemail inspreekt bel ik z.s.m. terug.

*Voor urgente berichten kun je de voicemail ook buiten openingstijden inspreken. Ik bel dan z.s.m. terug. *Voor ECHTE SPOED verwijs ik natuurlijk naar de huisarts(enpost) of EHBO van het dichtstbijzijnde ziekenhuis. *Tijdens vakanties wordt vervanging geregeld. Dit wordt aangegeven via de telefoonbeantwoorder en op de website. Vaste klanten krijgen hier tijdig een mailtje over.

Mia Molenaar Homeopathie is ook te vinden op www.homeopaat-info.nl.

Contactformulier

Wil je een afspraak maken of heb je vragen? Dan kun je ook het contactformulier gebruiken. 

Dit formulier vraagt om je naam en e-mailadres zodat ik met je kan communiceren. Mia Molenaar Homeopathie zal geheimhouding in acht nemen ten aanzien van je gegevens. Je gegevens worden nooit aan derden verstrekt.
Zie daarvoor mijn privacy beleid.