Contact

Homeopathie Mendelweg 22C Boskoop

Mia Molenaar Homeopathie
Mendelweg 22C
2771 TP Boskoop
Telefoonnr. 0172-851442
Email: mia.molenaar@casema.nl

V  De praktijk ligt op loopafstand van NS station Boskoop Snijdelwijk (minder dan 5 minuten). V  Ook goed bereikbaar per auto. Zie daarvoor de ANWB routeplanner. V  Gelegen achter Kinderdagverblijf Het Tuinhuis en naast de Gereformeerde Gemeente Kerk. V  Vrij parkeren op eigen terrein. V  In de praktijk is een kleine wachtruimte aanwezig. V Ik werk ook online dus afstand hoeft geen probleem te zijn.

 

Mendelweg 22C Boskoop

Openingstijden

Mia Molenaar Homeopathie is open elke dinsdag, woensdag en vrijdag van 9:30 uur tot 17:00 uur en op de dinsdagavond van 19:00 uur tot 20:30 uur. Daarnaast ook op de zaterdagmorgen van 10:00 uur tot 11:30 uur. Ik zal regelmatig in gesprek zijn en kan dan de telefoon niet opnemen. Als je de voicemail inspreekt bel ik z.s.m. terug. Telefonisch spreekuur voor korte vragen: dinsdag, woensdag en vrijdag van 9:30 tot 10:00 uur.

*Voor urgente berichten kun je de voicemail ook buiten openingstijden inspreken. Ik bel dan z.s.m. terug. *Voor ECHTE SPOED verwijs ik natuurlijk naar de huisarts(enpost) of EHBO van het dichtstbijzijnde ziekenhuis. *Tijdens vakanties wordt vervanging geregeld. Dit wordt aangegeven via de telefoonbeantwoorder en op de website. Vaste klanten krijgen hier tijdig een mailtje over.

Mia Molenaar Homeopathie is ook te vinden op www.homeopaat-info.nl.

Contactformulier

Wil je een afspraak maken of heb je vragen? Dan kun je ook het contactformulier gebruiken. 

Contact

 

Verificatie

Mia Molenaar Homeopathie zal geheimhouding in acht nemen ten aanzien van je gegevens.
Zie daarvoor mijn privacy beleid.