Zelfredzaamheid voor je eigen gezondheid
met de Doe Het Zelf Natuurtherapie
-GRATIS webinar

In mijn praktijk moedig ik iedereen aan om ZELFREDZAAM te worden. Het kan niet de bedoeling zijn altijd afhankelijk te zijn van een ander (of het nu een arts is of een therapeut) voor zoiets belangrijks als je eigen gezondheid.

Daarom heb ik een webinar gegeven. Om je op weg te helpen bij die zelfredzaamheid voor je eigen gezondheid: een introductie in de Doe Het Zelf Natuurtherapie. Het webinar was op 10 april jl. Er is een opname gemaakt die je gratis kunt aanvragen hieronder.

De Doe Het Zelf Natuurtherapie is een combinatie van o.a. Kruiden, Celzouten, Bachbloesems, Homeopathie, etc. Het is zoveel mogelijk praktisch en low budget. En mijn dringende advies is: Leer het als je nog gezond bent!
Doe Het Zelf Natuurgeneeskunde

Want op het moment dat je klachten hebt ben je vaak verzwakt, te moe, te beroerd en soms ook angstig of zelfs in paniek. Dat is niet het moment om op zoek te gaan. Als je je ziek voelt moet het voornaamste werk gedaan zijn zodat je weet wat je moet doen en ook waarom. Wat een geruststellend idee!

In het webinar leg ik je het verschil uit tussen acute en chronische ziekten. En ook waar chronische ziekten vooral vandaan komen. Ze komen meestal niet uit de lucht vallen. Als je je acute klachten goed aanpakt kun je veel chronisch leed voorkomen.

Wat zijn de overige onderwerpen in dit webinar?
*Concreet advies over wat (niet) te doen als je acute klachten krijgt?
*Tips hoe je een eenvoudige EHBO doos kunt aanmaken.
*Tips voor toegankelijke boeken en websites die je kunt raadplegen.
*Advies voor preventie en gezondheidsbevordering.
*EN de mogelijkheid om vragen te stellen.

Als je hieronder je mailadres invult ontvang je z.s.m. de opname link in je mailbox.

Fotocredits: Kruiden, Afbeelding van Pexels via Pixabay