Mia Molenaar Homeopaat Boskoop

Homeopathie is voor IEDEREEN. Vrouw, man, oud, jong, maakt niet uit. Ook heel geschikt voor kinderen en pubers. Allerlei gezondheidsproblemen kunnen erdoor verbeteren. Of het nu een (sport-)blessure is, gewrichtsklachten, buik-, rug- of huidklachten. Hoofdpijn, allergieën, overgangsklachten, vermoeidheidsklachten of ontstekingen. Dat er zoveel mogelijk is komt omdat de homeopathie niet geneest maar het activeert je zelfhelend vermogen zodat JIJ JEZELF geneest!

Wat veel mensen niet weten is dat ook bij emotionele en mentale klachten via homeopathie vaak hele goede resultaten worden geboekt. Denk aan somberheid, paniekaanvallen, slaapproblemen, concentratiestoornissen, angsten, ADHD, etc. Als je twijfelt of jouw klachten homeopathisch behandeld kunnen worden kun je het beste van tevoren contact met mij opnemen.

Homeopathie is een hele veilige methode omdat het geen bijwerkingen geeft. Het is ook een super simpele benadering. Je hoeft geen ingewikkelde protocollen te volgen. Eigenlijk hoef je alleen maar het middel volgens voorschrift in te nemen en vervolgens heel goed op te letten wat er bij je verandert.