Tarieven

Homeopathie Boskoop

● Eerste consult: €72,-
● Vervolgconsult: €54-

Tarieven zijn vrijgesteld van BTW.
Kinderen tot en met 12 jaar €10,- korting. 
Telefonisch kennismakingsgesprek is gratis. Hiervoor graag een afspraak maken via contactformulier of email. Zie voor mijn werkwijze hier

Een eerste consult duurt 50 minuten tot een uur, een vervolgconsult duurt een half uur tot 40 minuten.

De consulten worden door veel zorgverzekeraars gedeeltelijk vergoed via de aanvullende verzekering. Bekijk hier het vergoedingenoverzicht 2022 (pdf). Raadpleeg svp zelf je eigen polis om te kunnen bepalen of je zorgverzekeraar homeopathie vergoedt en tegen welke voorwaarden. De factuur van een consult valt niet onder het eigen risico van de basisverzekering.

Ik vind het belangrijk dat homeopathie voor IEDEREEN beschikbaar is. Als de consultkosten een probleem voor je zijn (bijv. omdat je geen aanvullende verzekering hebt): neem dan contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

Overige tarieven:

● Kort telefonisch consult inclusief recept: €26,-
● Kort telefonisch consult zonder recept: €20,-
● Recept huidige middel verlengen: €10,-

Als je een gemaakte afspraak wilt annuleren graag 48 uur van tevoren. Anders breng ik de helft van de consultprijs in rekening omdat ik tijd voor je heb gereserveerd. Zie voor nadere details mijn algemene voorwaarden.

Consult online

Momenteel doe ik alleen consulten per online beeldbellen (Zoom).

Consult aan huis

Mocht online beeldbellen (Zoom) een probleem voor je zijn en je woont in de buurt, is er mogelijkheid voor een consult aan huis (binnen een straal van maximaal 20 kilometer van Boskoop). De meerkosten zijn dan: vergoeding van de reiskosten en ook een stukje vergoeding van de reistijd (in overleg).