Tarieven

Homeopathie Boskoop

● Eerste consult: € 87,-
● Vervolgconsult: € 62,-

Tarieven zijn vrijgesteld van BTW.
Kinderen tot en met 12 jaar € 10,- korting. 
Telefonisch kennismakingsgesprek is gratis (15 minuten). Hiervoor graag een afspraak maken via contactformulier of email. Zie voor mijn werkwijze hier

Een eerste consult duurt tussen een uur en 5 kwartier, een vervolgconsult duurt tussen de 3 kwartier en een uur.

De consulten worden door veel zorgverzekeraars gedeeltelijk vergoed via de aanvullende verzekering. Bekijk hier het vergoedingenoverzicht 2023 (pdf). Raadpleeg svp zelf je eigen polis om te kunnen bepalen of je zorgverzekeraar homeopathie vergoedt en tegen welke voorwaarden. De factuur van een consult valt niet onder het eigen risico van de basisverzekering. Verwijzing via huisarts is niet nodig.

Ik vind het belangrijk dat homeopathie voor IEDEREEN beschikbaar is. Als de consultkosten een probleem voor je zijn: neem dan contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

Overige tarieven

● Kort telefonisch (of evt. email-) consult of vragen beantwoorden buiten reguliere consulten om (15-20 minuten): € 27,- (Als meer tijd nodig is: € 17,- per kwartier extra)
● Recept huidige middel verlengen/ middel laten bezorgen, zonder consult: € 15,-

Als je een gemaakte afspraak wilt annuleren graag 24 uur van tevoren. Anders breng ik € 25,- in rekening omdat ik tijd voor je heb gereserveerd. Zie voor nadere details mijn algemene voorwaarden.

Consult online

Momenteel doe ik vooral consulten per online beeldbellen (Zoom).

Consult aan huis

Woon je in de buurt? Dan is er mogelijkheid voor een consult aan huis (binnen een straal van maximaal 20 kilometer). De meerkosten zijn dan: vergoeding van de reiskosten met OV (indien op fietsafstand reken ik niks) en ook een stukje vergoeding van de reistijd (eerste kwartier enkele reis reken ik niks, daarboven € 10,- per kwartier).