Aanbod

Homeopathie BoskoopDe tarieven per 2 april 2022 zijn:

● Eerste consult homeopathie: €70,-
● Vervolgconsult homeopathie: €52-

Tarieven zijn vrijgesteld van BTW.
Kinderen tot en met 12 jaar €10,- korting. 
Kort telefonisch kennismakingsgesprek is gratis. Hiervoor graag een afspraak maken via het contactformulier of de email. 

Een eerste consult duurt ruim een uur, een vervolgconsult duurt ongeveer drie kwartier.

De consulten worden door veel zorgverzekeraars gedeeltelijk vergoed via de aanvullende verzekering. Bekijk hier het vergoedingenoverzicht 2022 (pdf). Raadpleeg svp zelf je eigen polis om te kunnen bepalen of je zorgverzekeraar homeopathie vergoedt en tegen welke voorwaarden. De factuur van een consult valt niet onder het eigen risico van de basisverzekering.

Ik vind het belangrijk dat homeopathie voor IEDEREEN beschikbaar is. Als de consultkosten een probleem voor je zijn (bijv. omdat je geen aanvullende verzekering hebt): neem dan contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

Overige tarieven:

● Kort telefonisch consult inclusief recept: €24,-
● Kort telefonisch consult zonder recept: €16,-
● Recept huidige middel verlengen: €9,-

Als je een gemaakte afspraak wilt annuleren graag 48 uur van tevoren. Anders breng ik de helft van de consultprijs in rekening omdat ik tijd voor je heb gereserveerd. Zie voor nadere details mijn algemene voorwaarden.

Consult aan huis

Mocht de reis naar de praktijk een probleem voor je zijn is er een mogelijkheid voor een consult aan huis binnen een straal van 20 kilometer. De meerkosten zijn dan: vergoeding van de reiskosten (met OV) en afhankelijk van de omstandigheden ook een stukje vergoeding van de reistijd.

Consult online

Ik doe op verzoek ook consulten per online beeldbellen (Zoom).