Aanbod

Homeopathie BoskoopIk vind het belangrijk dat homeopathie voor IEDEREEN beschikbaar is. Daarom heb ik een betaalbaar aanbod voor je. De tarieven per 14 februari 2021 zijn:

● Eerste consult homeopathie: €60,-
● Vervolgconsult homeopathie: €45,-

Een eerste consult duurt ruim een uur, een vervolgconsult duurt ongeveer drie kwartier.

De consulten worden door veel zorgverzekeraars gedeeltelijk vergoed via de aanvullende verzekering. Bekijk hier het vergoedingenoverzicht 2021 (pdf). Raadpleeg svp zelf je eigen polis om te kunnen bepalen of je zorgverzekeraar homeopathie vergoedt en tegen welke voorwaarden. De factuur van een consult valt niet onder het eigen risico van de basisverzekering.

Als je een gemaakte afspraak wilt annuleren graag 48 uur van tevoren. Anders breng ik de helft van de consultprijs in rekening omdat ik tijd voor je heb gereserveerd. Zie voor nadere details mijn algemene voorwaarden.

Consult aan huis

Mocht de reis naar de praktijk een probleem voor je zijn is er een mogelijkheid voor een consult aan huis binnen een straal van 50 kilometer. De meerkosten zijn dan: vergoeding van de reiskosten (met OV) en afhankelijk van de omstandigheden ook een stukje vergoeding van de reistijd.

Consult online

Ik doe ook consulten per online beeldbellen (Zoom). Dus afstand hoeft geen probleem te zijn.