Consult

Mia Molenaar Homeopaat BoskoopIn een uitgebreid eerste gesprek zetten we op een rijtje welke klachten je hebt en waar je tegenaan loopt. Daarna ga ik aan het werk om een homeopathisch middel te vinden dat bij je past en je zelfhelend vermogen gaat activeren.

Na ongeveer een maand doen we een vervolgconsult. Dan evalueren we en worden vervolgstappen genomen (eventueel ander middel, aangepaste dosering, etc.) voor een optimaal resultaat. Hoeveel vervolgconsulten je nodig hebt valt niet op voorhand te zeggen. Globaal houden we aan dat hoe langer de klachten al bestaan hoe langer de behandeling (mogelijk) zal duren. 

Om de behandeling zo efficiënt mogelijk te laten verlopen ontvang je voor het eerste consult een intakeformulier. Dit heel graag uiterlijk twee dagen van tevoren ingevuld retour zenden.

Regelmatig worden er ook consulten via online beeldbellen gedaan (Zoom). Je ontvangt dan van mij vooraf een deelnamelink en een korte gebruiksaanwijzing.

Voor het consult moet een behandelovereenkomst worden ondertekend en voor minderjarige kinderen ook een toestemmingsformulier. Na het eerste consult ontvang je een behandelplan met daarin onder andere een prognose en een nadere uitleg van de therapie.

Na het consult ontvang je van mij een factuur. Informatie over de tarieven vind je hier.